Начало|За Пан|Контакти|English
Начало>>Книги>>Романи
Еми & Оливър
Еми & Оливър
Издадена: 2016
Корица: мека
352 страници
Размери: 130x200
ISBN: 9789546607768
Цена: 12.67 лв.
Корична цена 14.90 лв.

Еми и Оливър са родени в една и съща болница по едно и също време - седмия ден на седмия месец. От този момент нататък двамата са неразделни приятели, убедени, че това ще продължи завинаги. Но ето че един ден, когато са във втори клас, Оливър изчезва. Цялото градче е потресено - момчето е отвлечено от собствения му баща.

Сянката на това престъпление определя бъдещето на Еми. Нейните родители не й позволяват да закъснява вечер или да кара сърф на любимия си плаж. Всъщност те се страхуват да й позволят да порасне. Но Еми вече е на седемнадесет години и прави всички неща, които са нормални за един тейнейджър, без нейните родители да знаят.

Един ден обаче, след десет години, Оливър се завръща.

И всичко се променя...

Клиенти, които купиха тази книга, също купиха:
Аз съм луд толкова, колкото вие сте луди
Разкази. Гераците
Избрани разкази. Кардашев на лов
Епопея на забравените. Избрани стихотворения
Цена: 13.52 лв.
Корична цена 15.90 лв.
Цена: 4.17 лв.
Корична цена 4.90 лв.
Цена: 4.68 лв.
Корична цена 5.50 лв.
Цена: 3.83 лв.
Корична цена 4.50 лв.
Коментари (1)
Анонимно | Ст. Загора

Препоръчвам на всички тийнейджъри, които обичат "slice of life"книги. Мисля, че всеки би открил малко от себе си, а границата между отношения дете-родител е много тънка и тази книга би дала много отговори на родителите и как 'държането под ключ' води то куп последствия. А сега малко по кннигата: Еми е на 17, но живота и е объркан тотално малко след като навършва 7, а защо ли? Защото най-добрият й приятел изчезва. Всичко се пребръща и единственото нещо, което й остава от Оливър са спомените и една белжка (на която няма да ви кажа какво пише), която пази на дъното на кутията в гардероба и често отваря. Оливър е също на 17, с разведени родители. Най-добрата му приятелка е Еми и последния път, в който я вижда е петък следобед във втори клас, когато той трябва да остане за уикенда при баща си и така и не се връща. Обиколил цял свят Оливър, мислейки, че майка му е изоставила влиза в библиотеката след 10 години и всъщност вижда, че мйка му го е търсила толкова години. При срещата им отново, след 10 години, те са напълно различни хора, които са живели в различни свтове, с различни интереси и възприятия, а дали отново ще станат приятели или може би нещо повече, ще разберете като прочетете книгата :) Дано съм била полезна!

Публикувано на 2017-08-10
Добави коментар
Този сайт използва бисквитки (cockies).Ако желаете да научите повече тукРазбрах
©2020 Издателство ПАН. Всички права запазени.