УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Скъпи читатели,

За да получим и изпълним вашата поръчка е необходимо да попълните коректно вашите данни: име, адрес, телефон за контакт, пощенски код и e-mail. Задължително е да попълните всички полета, за да можем да доставим поръчаните от вас книги.
Ако сте направили правилно поръчката си, системата автоматично ще ви изпрати потвърждение на посочения от вас имейл.
Вашите лични данни се обработват законосъобразно и добросъвестно. Те се събират само и единствено за посочените по-горе цели и не се обработват допълнително по начин, несъвместим с тях. Администраторът гарантира, че данните са защитени и не се обработват за други цели.

Плащане

Независимо от избрания начин на плащане дължите сума, която е равна на цената на заявените книги плюс разходите за доставка. Цената на доставката за цялата страна е 4 лв. Ако заявката ви надвишава сумата от 50 лева, получавате безплатна доставка.


Начини на плащане

Имате възможност да изберете как да заплатите сумата, дължима за вашата поръчка.

- С наложен платеж. В този случай плащате на куриера в момента на получаване на книгите.

- През системата за електронно плащане еРау (чрез дебитни и кредитни карти от системата БОРИКА).
За да използвате ипей, първо трябва да се регистрирате в www.epay.bg, меню „Регистрация на нов потребител”, където ще получите и Клиентски идентификационен номер (КИН), който въвеждате в съответното поле. Необходимо е и да имате дебитна или кредитна карта от банка, включена в ePay.bg, която да сте активирали чрез банкомат от меню „Други услуги/Плащане чрез интернет”.
Действителното плащане се извършва през сайта на ипей (www.epay.bg), към който ще бъдете прехвърлени автоматично, след въвеждане на всички нужни данни.
Внимание! Ние или наши служители никога няма да ви питаме за номера на дебитната или кредитната ви карта. Въвеждайте паролата си за достъп до ипей само ако вашият браузър ви показва, че сте свързани с www.epay.bg посредством сигурна (secure) връзка.
Ако сте избрали да платите през ипей, ще изпратим поръчаните книги след като получим потвърждение за заплащането на дължимата сума. Ще анулираме вашата поръчка в случай, че не преведете парите по нашата сметка в обявения срок.

Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.


Доставка

Вашата поръчка ще бъде доставена чрез куриер на куриерска фирма „M&BM” на посочения от вас адрес в срок от 2 до 4 дни работни дни след получаване на поръчката между 09.00 и 17.00 ч. В случай на забавяне наш служител ще се свърже с вас.

За допълнителни въпроси, свързани с доставките използвайте телефон: 0885 196 267

или e-mail: order@pan-bg.eu