УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Поръчка

За да получим и изпълним вашата поръчка е необходимо да попълните коректно вашите данни: имеадрестелефон за контакт, пощенски код и e-mail. Задължително е да попълните всички полета, за да можем да доставим поръчаните от вас книги.

Ако сте направили правилно поръчката си, системата автоматично ще ви изпрати потвърждение на посочения от вас имейл.

Поръчките, направени през почивните дни (събота и неделя), както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.

Плащане

Независимо от избрания начин на плащане дължите сума, която е равна на цената на заявените книги плюс разходите за доставка. Цената на доставката с "М&БМ" и "Спиди" за цялата страна е 4.50 лв. Ако заявката ви надвишава сумата от 50 лева, получавате безплатна доставка. 

Начини на плащане

Имате възможност да изберете как да заплатите сумата, дължима за вашата поръчка.

- С наложен платеж. В този случай плащате на куриера в момента на получаване на книгите.

- През системата за електронно плащане еРау (чрез дебитни и кредитни карти от системата БОРИКА).
Ако сте избрали да платите през ипей, ще изпратим поръчаните книги след като получим потвърждение за заплащането на дължимата сума. Ще анулираме вашата поръчка в случай, че не преведете парите по нашата сметка в обявения срок.

- С кредитна/дебитна карта.

Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.

Доставка

Вашата поръчка ще бъде доставена чрез куриер на куриерска фирма "Спиди" или "M&BM" на посочения от вас адрес на територията на Република България в срок от 2 до 4 дни работни дни след получаване на поръчката между 09.00 и 17.00 ч. Можете да проследите движението на поръчката чрез номер на товарителница, който ще получите след обработване на вашата заявка. При извънредни обстоятелства си запазваме правото за удължаване срока за доставка, като своевременно ви информираме за това.

Преди изпращане на поръчаната стока имаме право да се свържем с вас на телефона, който сте посочили, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Не носим отговорност за неизпълнение на поръчка при посочени неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Запазваме си правото да променяме наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

За допълнителни въпроси, свързани с доставките използвайте телефон: 0885 196 267 или e-mail: order@pan-bg.eu. Условията за доставка за търговци на едро се договарят предварително на посочените форми за контакт.